Lara is een prachtig mooie stad en word ook wel het Las Vegas van Turkije genoemd. Lara is een district van het Turkse Antalya. De badplaats word ook wel het Las Vegas genoemd van de Turkse Riviera omdat er heel veel thematische hotels en resorts te vinden zijn. Zo is er een hotel in Lara te vinden dat een replica is van het Kremlin van Moskou, ook vindt je het Titanic resort is Lara. De badplaats staat ook bekend om haar prachtige lange zandstrand. Lara heeft het langste zandstrand van de Turkije.

In het hoogseizoen komen er toeristen vanuit alle windstreken naar het mooie Lara voor een geweldige vakantie. Het is overal gezellig druk en er is meer dan genoeg vertier voor jong en oud. In het voor- en naseizoen is het iets rustiger in Lara, maar zeker niet minder gezellig. Een vakantie naar Lara is een aanrader voor iedereen die wil genieten van een all inclusive vakantie.

Er zijn ontzettend veel thematische hotels en resorts te vinden in Lara, maar er zijn ook genoeg andere hotels te vinden die minder massaal zijn dan de thematische hotels en resorts. Zo is het Grand Park Lara hotel een fantastisch hotel waar je kunt verblijven voor een betaalbare prijs.